Al bijna 200 jaar traditioneel bouwen

U-Space work

u-space-work

Thuis, maar toch op kantoor

Wilt u ongestoord thuis werken in uw eigen kantoor? Werk en prive lopen steeds vaker in elkaar over en ‘nine-to-five’  is niet meer van deze tijd. De U-Work is de oplossing voor flexwerken. Een volledig ingericht en representatief kantoor waar u geconcentreerd kunt werken of uw klanten bij u ‘thuis’ kunt ontvangen.

Werken aan de keukentafel of op een omgebouwde zolder brengen vaak diverse nadelen met zich mee. De U-Work is voor thuiswerkers met een tuin een prachtige oplossing. Zakelijk en functioneel, maar ook qua uitstraling een echte eyecatcher! Met de U-Work is thuiswerken fijner dan ooit.

 De U-Work is een flexibele werkruimte voor in uw tuin, die design combineert met functionaliteit. Daarmee vormt de U-Work een inspirerende werkplek, die u als thuiswerker vele voordelen biedt. Zo werkt u vanuit huis, maar houdt u toch werk en privé gescheiden.

Praktisch gezien is de realisatie van een U-Work eenvoudiger, sneller en voordeliger dan een aanbouw. U heeft in de meeste gevallen geen bouwvergunning nodig. Bijzonder aan de U-Work is het ecologisch verantwoorde design, waardoor het kantoor perfect past in uw tuin.

Tevens kunnen wij interessante extra’s leveren zoals bijvoorbeeld een toilet, waardoor de U-Work ook nog een belastingvoordeel oplevert!

Meer informatie over U-Space vindt u hier.