Al bijna 200 jaar traditioneel bouwen

Nieuwbouw

 

 

 

vos-bouwmij-3

Nieuwbouw volgens Vos. Enkel stuks, meervoudige kwaliteit

Wie een nieuw huis laat bouwen, bouwt ook aan een nieuw hoofdstuk van zijn leven. Een financieel, organisatorisch en emotioneel ingrijpende mijlpaal.
De begeleiding die u hierbij krijgt bepaalt twee zaken: de kwaliteit van het gebouwde huis én de positieve herinnering die u heeft aan deze intensieve periode. Bouw- en aannemingsbedrijf Vos staat garant voor beide.

Onze kracht? Wij bouwen puur en alleen enkel stuks nieuwe woningen. Al sinds 1818, dus bijna 200 jaar! Geen serie woningen maar unieke huizen waarin al onze kennis, kunde en ambachtelijkheid is verwerkt? Ambacht? Ja. In een tijd waarin alles snel, gedachteloos en prefab lijkt te gaan, focussen wij al bijna twee eeuwen op ambachtelijke bouw. Met liefde voor de gebruikte materialen, kennis van de gereedschappen en met een scherp oog voor een eindresultaat dat nóg langer staat dan onze historie: bijna 200 jaar.
Daartoe hebben we eigen ambachtslieden in huis die het plan voor uw woning op basis van oude en beproefde technieken realiseren. Die vakmensen huren wij niet in maar hebben wij in dienst. Een subtiel verschil voor een secuur eindresultaat.

Kritisch op kwaliteit

U mag uw architect zelf meenemen of één van ons inschakelen. In beide gevallen zoeken en zien we ook de bouwtechniek achter het mooie plaatje. Daartoe voelen wij ons in het kader van uw opdracht verplicht. Ook stellen wij ons positief-kritisch op bij de beoordeling van uw plannen. Aanraden gaat soms hand in hand met afraden. Maar altijd gericht op een bouwresultaat dat volledig volgens uw plan, budget en idee wordt gerealiseerd. Een aanpak zó grondig dat u nu begrijpt waarom wij sinds 1818 alleen enkel stuks woningen bouwen.