Al bijna 200 jaar traditioneel bouwen

Onderhoud & verbouw

vos-bouwmij-4

Universitaire kwaliteit, ambachtelijke uitvoering

Wilt u verbouwen of onderhoud laten plegen aan uw pand? Dan is de eerste stap die u hierin zet bepalend voor het eindresultaat. Als die eerste stap de keuze is voor Bouw- en aannemingsbedrijf Vos, dan brengen wij iets heel bijzonders voor u samen: universitaire kwaliteit en ambachtelijke uitvoering.

Al bijna 200 jaar voeren wij alle soorten onderhoud en verbouwingen vakkundig uit op basis van bewezen en beproefde ambachtelijke bouwmethoden.
Maar sinds enkele jaren staat aan het roer van ons bedrijf de zevende generatie: Huub Vos, werktuigbouwkundig ingenieur. Die combinatie is het beste van twee werelden. Want wat wij voor u maken, testen we eerst zelf tot in detail uit. Bouwconstructies, isolaties, elektrotechniek: op wetenschappelijke wijze dokteren we details voor uw verbouwing uit. Op basis van metingen en berekeningen kunnen we alle adviezen die wij geven tot in detail onderbouwen.

U bespaart geld, tijd en ergernis

Vervolgens voeren onze ambachtelijke vaklieden die afgesproken werkwijze voor u uit. Dus goed bedacht en vervolgens slim gemaakt. Van plan tot praktijk. Een voorbeeld? U wilt een rieten kap isoleren. Eerst voeren wij op hoog niveau een warmtemeting uit zodat we zien waar de warmte weglekt en waar niet. Dit kan u vele meters isolatie schelen. Want waarom isoleren wat al goed geïsoleerd is? Door deze technisch hoogstaande aanpak spaart u geld en wint u aan kwaliteit.